Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Rapportsläpp av ”Implementering och mottaglighet av personcentrerad vård”.

2018-05-30 @ 13:00 - 15:00

Sjukvården står idag på tröskeln till en fundamental transformationsprocess. En medicinsk revolution har utökat behandlingsalternativen och möjligheterna till individualisering. Digitaliseringen har de senaste åren trätt in på vårdområdet med full och snabbt tilltagande kraft, vilket nyttiggörs i varierande utsträckning av olika patienter. I denna omvandling är personcentrering ett grundläggande och viktigt perspektiv för utveckling av vårdkulturen. Men vad betyder egentligen en personcentrerad vård i praktiken?

Vid seminariet presenterar Karin Fernler, ekonomie doktor vid Handelshögskolan i Stockholm, sin nya LHC-studie kring möjligheter och utmaningar av införandet av PCV i sinsemellan olika verksamheter. Rapporten diskuteras med perspektiv från en panel med breda erfarenheter av patientinflytande i olika kontexter, inom och utanför själva vårdmötet.

Läs rapporten här

Paneldeltagare: Inger Ros, Förbundsordförande, Riksförbundet HjärtLung Tomas Edman, Verksamhetsansvarig, Experio Lab  Lars Wallin, Centrum för personcentrerad vård – GPCC Hans Winberg, Generalsekreterare, LHC (moderator)

Onsdag 30/5 Lunchwrap 12.30-13.00 Seminarium 13.00-15.00. Plats: City Life konferens, Sveavägen 63, plan 1

Anmälan: svar@leadinghealthcare.se

Detaljer

Datum:
2018-05-30
Tid:
13:00 - 15:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Leading Health Care

Plats

City Life möten & konferens
Sveavägen 63
Stockholm, Sverige
+ Google Map